ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέθηκε σε ψυχίατρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού - Καταδικάζει το περιστατικό η ΠΑ.ΣΥ.ΚΙ

Επιτέθηκε σε ψυχίατρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού - Καταδικάζει το περιστατικό η ΠΑ.ΣΥ.ΚΙ

Την επίθεση κατά ψυχιάτρου από ασθενή, καταδικάζει η ΠΑ.ΣΥ.ΚΙ με ανακοίνωσή της. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή (18/8).

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΑ.ΣΥ.ΚΙ «η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι καταδικάζει την απρόκλητη βίαιη σωματική επίθεση που δέχτηκε η επί καθήκοντι Ψυχίατρος από ασθενή, στο γραφείο της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, κατά την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023, γύρω στις 15:30.

Οι ιατρικοί λειτουργοί που εργοδοτούνται στις δομές των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων έχουν αφεθεί απροστάτευτοι να αποτελούν εξιλαστήρια θύματα της διοικητικής και οργανωτικής ανεπάρκειας του μοντέλου του Ο.Κ.Υπ.Υ., καθώς και της άνισης αντιμετώπισης μεταξύ των παρόχων του ΓΕΣΥ.

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό, όπου κινδύνευσε η ζωή της συναδέλφου, καλούμε τον Εργοδότη – Υπουργείο Υγείας και Ο.Κ.Υπ.Υ., όπως εστιάσει την προσοχή του στο θέμα της ασφάλειας των ιατρικών λειτουργών στο χώρο εργασίας τους, επιτέλους μέσω πράξεων και όχι με ακόμη ένα «ΘΑ».

Καλούμε τα μέλη μας να επιδείξουν μηδενική ανοχή σε κάθε είδους βία στο χώρο εργασίας τους, ενώ εκ μέρους του Δ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι εξ ανάγκης, θα εξεταστούν μέτρα αντίδρασης».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top