ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουρίνι στη Λάρνακα και Μαχαιρά: «Ήρταν ούλα μαζί .. αέρας σκόνη νερά» - Βίντεο

Μπουρίνι στη Λάρνακα και Μαχαιρά: «Ήρταν ούλα μαζί .. αέρας σκόνη νερά» - Βίντεο

Μπουρίνι ξέσπασε στη Λάρνακα το μεσημέρι της Δευτέρας (28/8) , με την αλλαγή του καιρού να ξεκινά από την Κυριακή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, δυνατός αέρας και σκόνη με βροχή, «έπληξε» περιοχές της Επαρχίας Λάρνακας ενώ έντονη βροχόπτωση σημειώνεται και στην περιοχή Μαχαιρά - Βαβατσιτνιάς και ανατολικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα εξέδωσε Κίτρινη προειδοποίηση το Τμήμα Μετεωρολογίας για μεμονωμένες καταιγίδες. Η προειδοποίηση έχει τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί σήμερα (28/8), μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

«Μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως περιοχές των ορεινών και το ανατολικό μισό του νησιού. Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα, ενώ πιθανό να πέσει και χαλάζι», αναφέρει η ενημέρωση του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Πολίτες ανέβασαν βίντεο στη σελίδα "Καιρόφιλοι Κύπρου" με κάποιους να αναφέρουν χαρακτηριστικά «Ήρταν ούλα μαζί .. αέρας σκόνη νερά».

 

Δείτε βίντεο:

 

Φωτογραφία εξωφύλλου:Περιοχή Μακένζυ- Φωτογραφία Παναγιώτης Ανδρέου

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top