Μπουρίνι στη Λάρνακα και Μαχαιρά: «Ήρταν ούλα μαζί .. αέρας σκόνη νερά» - Βίντεο

Μπουρίνι στη Λάρνακα και Μαχαιρά: «Ήρταν ούλα μαζί .. αέρας σκόνη νερά» - Βίντεο

Μπουρίνι ξέσπασε στη Λάρνακα το μεσημέρι της Δευτέρας (28/8) , με την αλλαγή του καιρού να ξεκινά από την Κυριακή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, δυνατός αέρας και σκόνη με βροχή, «έπληξε» περιοχές της Επαρχίας Λάρνακας ενώ έντονη βροχόπτωση σημειώνεται και στην περιοχή Μαχαιρά - Βαβατσιτνιάς και ανατολικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα εξέδωσε Κίτρινη προειδοποίηση το Τμήμα Μετεωρολογίας για μεμονωμένες καταιγίδες. Η προειδοποίηση έχει τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί σήμερα (28/8), μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

«Μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως περιοχές των ορεινών και το ανατολικό μισό του νησιού. Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα, ενώ πιθανό να πέσει και χαλάζι», αναφέρει η ενημέρωση του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Πολίτες ανέβασαν βίντεο στη σελίδα "Καιρόφιλοι Κύπρου" με κάποιους να αναφέρουν χαρακτηριστικά «Ήρταν ούλα μαζί .. αέρας σκόνη νερά».

 

Δείτε βίντεο:

 

Φωτογραφία εξωφύλλου:Περιοχή Μακένζυ- Φωτογραφία Παναγιώτης Ανδρέου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE