ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναβάθμιση εξυπηρέτησης συνταξιούχων κρατικών υπαλλήλων από Γεν. Λογιστήριο

Αναβάθμιση εξυπηρέτησης συνταξιούχων κρατικών υπαλλήλων από Γεν. Λογιστήριο

Αναβάθμιση της διαδικασίας παροχής προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους συνταξιούχους κρατικούς αξιωματούχους/υπαλλήλους, ανακοίνωσε σήμερα το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας.

Όπως μετέδωσε το ΓΤΠ το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας ανακοίνωσε συγκεκριμένα ότι, από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, το ωράριο και ο τρόπος εξυπηρέτησής συνταξιούχων κρατικών αξιωματούχων, υπαλλήλων, χήρων από τον Τομέα Συντάξεων θα γίνεται με εξυπηρέτηση στα γραφεία του Τομέα Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας, στο ισόγειο του κτηρίου του Υπουργείου Οικονομικών (Γωνία Μιχαήλ Καραολή και Γρηγόρη Αυξεντίου, 1441 Λευκωσία) μεταξύ 9:00 - 11:00π.μ ενώ μεταξύ 11:00 και 13:00 θα μπορεί να γίνεται τηλεφωνική εξυπηρέτηση (22-602310, επιλογή «3»).

Από τις 13:00 και έπειτα, μέχρι το πέρας των εργασιών της επόμενης ημέρας θα γίνεται επιστροφή των αναπάντητων κλήσεων για την ημέρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Συγκέντρωση 250 Σύρων στη Χλώρακα– Επιστρατεύθηκε ο «Αίαντας» - Δείτε βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top