Τρελό ματς με 10 γκολ, αποδοκιμασίες για το «Χ» (Bίντεο)

Τρελό ματς με 10 γκολ, αποδοκιμασίες για το «Χ» (Bίντεο)

ΑΕΚ και Εθνικός σε ένα... τρελό ματς συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 5-5 για την 2η αγωνιστική. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ για τις νέες απώλειες.

Με ένα... φεστιβάλ γκολ ΑΕΚ και Εθνικός σημείωσαν συνολικά 8 γκολ στο α' ημίχρονο προσφέροντας γκολ και θέαμα. Οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν σε κακό φεγγάρι σε αντίθεση με τους επιθετικούς που έκαναν... πάρτι. Χατ-τρικ σημείωσαν οι Φραν Σολ και Μάριος Ηλία στο πρώτο μέρους του αγώνα στην ΑΕΚ Αρένα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE