ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επισκέφθηκε τη νεκρή ζώνη κοντά στην Πύλα ο Γιέτζια

Επισκέφθηκε τη νεκρή ζώνη κοντά στην Πύλα ο Γιέτζια

O Βοηθός ΓΓ ΟΗΕ, Μίροσλαβ Γιέτζια, επισκέφθηκε σήμερα το ανατολικό τμήμα της υπό τον έλεγχο των ΗΕ νεκρή ζώνη των Ηνωμένων Εθνών, κοντά στην Πύλα, όπου συναντήθηκε με ειρηνευτές της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Στην επίσκεψη αναφέρεται ανάρτηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), προβάλλοντας επίσης δηλώσεις του κ. Γιέτζια κατά την επίσκεψη.

«Είμαι περήφανος που συνάντησα ειρηνευτές της ΟΥΝΦΙΚΥΠ από τη Σλοβακία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αργεντινή, όπως και την Αστυνομία των Ηνωμένων Εθνών (UNPOL) και πολιτικό προσωπικό. Εμπνεόμαστε από τον επαγγελματισμό τους, τη δέσμευσή τους και την υπηρεσία τους για την ειρήνη στην Κύπρο», ανέφερε ο κ. Γιέτζια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top