Επισκέφθηκε τη νεκρή ζώνη κοντά στην Πύλα ο Γιέτζια

Επισκέφθηκε τη νεκρή ζώνη κοντά στην Πύλα ο Γιέτζια

O Βοηθός ΓΓ ΟΗΕ, Μίροσλαβ Γιέτζια, επισκέφθηκε σήμερα το ανατολικό τμήμα της υπό τον έλεγχο των ΗΕ νεκρή ζώνη των Ηνωμένων Εθνών, κοντά στην Πύλα, όπου συναντήθηκε με ειρηνευτές της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Στην επίσκεψη αναφέρεται ανάρτηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), προβάλλοντας επίσης δηλώσεις του κ. Γιέτζια κατά την επίσκεψη.

«Είμαι περήφανος που συνάντησα ειρηνευτές της ΟΥΝΦΙΚΥΠ από τη Σλοβακία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αργεντινή, όπως και την Αστυνομία των Ηνωμένων Εθνών (UNPOL) και πολιτικό προσωπικό. Εμπνεόμαστε από τον επαγγελματισμό τους, τη δέσμευσή τους και την υπηρεσία τους για την ειρήνη στην Κύπρο», ανέφερε ο κ. Γιέτζια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE