ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος σε ασανσέρ που έκανε ελεύθερη πτώση στην Κίνα– «Πεταχτήκαμε όλοι στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα»

Τρόμος σε ασανσέρ που έκανε ελεύθερη πτώση στην Κίνα– «Πεταχτήκαμε όλοι στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα»

Σοκαριστικό βίντεο από τις στιγμές πανικού

Tον τρόμο έζησαν τρεις άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα σε ασανσέρ στην Κίνα, όταν αυτό έκανε ξαφνικά ελεύθερη πτώση όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. «Τα πάντα περιστρέφονταν. Πεταχτήκαμε όλοι στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα», δήλωσε ο Li, ένας από τους επιβάτες, στο Newsflare ενώ διηγούνταν την τρομακτική βουτιά.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο 26 Αυγούστου, ενώ ο ίδιος και άλλοι δύο επιβάτες μπήκαν στον ανελκυστήρα στην πόλη Changsha της επαρχίας Hunan. Ο Li, ο οποίος ζούσε στον 25ο όροφο, θυμήθηκε πώς το ασανσέρ «σταμάτησε ενώ κατέβαινε».

«Κόλλησε και δεν κουνιόταν», εξήγησε και πρόσθεσε ότι το ασανσέρ άρχισε να ταλαντεύεται μόλις έφτασε στον τέταρτο όροφο. Σε εκείνο το σημείο, προσπάθησε να πατήσει τα κουμπιά για άλλους ορόφους, χωρίς αποτέλεσμα όμως, καθώς όλα τα φώτα στον πίνακα ελέγχου έσβησαν.

 

Στο βίντεο, το ασανσέρ φαίνεται να κατεβαίνει, εκσφενδονίζοντας και τους τρεις επιβάτες στον αέρα, με τον έναν να χτυπάει στο ταβάνι.

Μετά τη «βουτιά» ο Li επικοινώνησε τόσο με τους διαχειριστές όσο και με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες μετέφεραν τα τρία θύματα στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, ο Li υπέστη μόνο μικρές μελανιές στο πόδι του- ωστόσο, ένας άλλος επιβάτης φέρεται να υπέστη δύο κατάγματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η κατάσταση του τρίτου επιβάτη παραμένει ασαφής.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top