Την Τετάρτη καταχωρείται το κατηγορητήριο για την υπόθεση ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικούς

Την Τετάρτη καταχωρείται το κατηγορητήριο για την υπόθεση ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικούς

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου, το πρωί καταχωρείται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αστυνομικών που φέρονται σε βίντεο να ξυλοκοπούν και να βασανίζουν πολίτη εντός των κρατητηρίων της Πόλης Χρυσοχούς.

Όπως διευκρίνισε η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Νικολέττα Τυρίμου, ο Γενικός Εισαγγελέας στο πλαίσιο της ακολουθούμενης διαδικασίας απέστειλε σήμερα το πρωί στην εισαγγελία της Αστυνομίας το φάκελο της υπόθεσης, ο οποίος μελετάται από την εισαγγελία Αστυνομίας.

Περαιτέρω, η κ. Τυρίμου ανέφερε ότι ο Αρχηγός Αστυνομίας έστειλε στο Γενικό Εισαγγελέα  επιστολή στην οποία υποβάλλει ερωτήματα και ζητά διευκρινίσεις και γνωμάτευση για τη διαθεσιμότητα των Αστυνομικών που θα κατηγορηθούν.

Αναμένεται ότι αύριο ο Αρχηγός Αστυνομίας θα έχει τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE