Είχε εξασφαλίσει στέγη για τον άτυχο 37χρονο στην Πάφο το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας

Είχε εξασφαλίσει στέγη για τον άτυχο 37χρονο στην Πάφο το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας

Το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας είχε εξασφαλίσει στέγη για τον άτυχο 37χρονο άστεγο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το πρωί σε χωράφι στην περιοχή της Χλώρακας.

Σε ενημέρωση που είχε το ΚΥΠΕ από το Υφυπουργείο, το Σάββατο ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία για την ύπαρξη αστέγου στην περιοχή Πάφου.

«Αμέσως κοινωνικός λειτουργός εξασφάλισε στέγη για τον 37χρονο και τον μετέφερε στον χώρο διαμονής του», αναφέρεται στην ενημέρωση.

Ωστόσο, προστίθεται, ο ίδιος μετέπειτα επέλεξε να αναχωρήσει από τον χώρο διαμονής που είχε εξευρεθεί γι αυτόν. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE