Θάνατος Υπαξιωματικού: Έγινε δεύτερη νεκροτομή - «Δεν φέρει σοβαρή κάκωση το κρανίο», λέει ο Ματσάκης - Ποια τα ευρήματα του

Θάνατος Υπαξιωματικού: Έγινε δεύτερη νεκροτομή - «Δεν φέρει σοβαρή κάκωση το κρανίο», λέει ο Ματσάκης - Ποια τα ευρήματα του

Δεύτερη νεκροψία διενεργήθηκε σήμερα (31/8) επί της σορού του άτυχου 54χρονου, Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της μονάδας του.

Η δεύτερη νεκροψία έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, και διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή, Μάριου Ματσάκη.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι, σύμφωνα με τα δικά του ευρήματα, η αιτία θανάτου του 54χρονου είναι η εγκεφαλική υποξαιμία λόγω καρδιακής ανακοπής, μετά από τραυματισμό του από έκρηξη ελαστικού αυτοκινήτου.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Ματσάκης, το κρανίο του δεν φέρει σοβαρή κάκωση, άρα, με βάση τον ιδιώτη ιατροδικαστή, δεν ισχύουν τα ευρήματα της πρώτης νεκροψίας, όπου κατέδειξε ότι ο θάνατος επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE