Μαρία Κορινθίου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της στις εκλογές

Μαρία Κορινθίου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της στις εκλογές

Αν και δήλωσε πως δεν θα κατέβει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, η Μαρία Κορινθίου αποφάσισε να κατέβει στις… δημοτικές εκλογές!

Ειδικότερα, έχοντας αποσύρει την υποψηφιότητα της για την περιφέρεια Αττικής, όπου και θα στήριζε τον νυν Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η εντυπωσιακή ηθοποιός είπε εκ νέου το «ναι» για να λάβει μέρος στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα νέα για την υποψηφιότητα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE