Διαχειρίσιμη η φωτιά σε εργοστάσιο στο Δάλι - Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα

Διαχειρίσιμη η φωτιά σε εργοστάσιο στο Δάλι - Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα

Δεν υπάρχει παγιδευμένο άτομο, στο εργοστάσιο που ξέσπασε φωτιά στο Δάλι, το μεσημέρι της Παρασκευής 1ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, το προσωπικό έχει εκκενώσει το κτίριο πριν της άφιξη της Πυροσβεστικής. Αυτή την στιγμή γίνεται καταμέτρηση των εργαζομένων.

Η ομάδα της Πυροσβεστικής συνεχίζει την κατάσβεση και έρευνα της σε όλους τους ορόφους του κτιρίου. 

Στο σημείο έσπευσαν προληπτικά ασθενοφόρα οχήματα για παροχή Πρώτων Βοηθειών, πολύ πιθανόν για άτομα τα οποία εισέπνευσαν καπνό.
 
 

(13:20) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη και βρίσκεται στα ψευδοτάβανα της οροφής του 3ου ορόφου και σε μονωτικό υλικό (υαλοβάμβακας). Επίσης σε φουγάρο του εργοστασίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, γίνεται εξαερισμός όλου του κτιρίου. Η έρευνα για τυχόν παγιδευμένα άτομα έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα εντός το εργοστασίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE