Διαχειρίσιμη η φωτιά σε εργοστάσιο στο Δάλι - Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα

Διαχειρίσιμη η φωτιά σε εργοστάσιο στο Δάλι - Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα

Δεν υπάρχει παγιδευμένο άτομο, στο εργοστάσιο που ξέσπασε φωτιά στο Δάλι, το μεσημέρι της Παρασκευής 1ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, το προσωπικό έχει εκκενώσει το κτίριο πριν της άφιξη της Πυροσβεστικής. Αυτή την στιγμή γίνεται καταμέτρηση των εργαζομένων.

Η ομάδα της Πυροσβεστικής συνεχίζει την κατάσβεση και έρευνα της σε όλους τους ορόφους του κτιρίου. 

Στο σημείο έσπευσαν προληπτικά ασθενοφόρα οχήματα για παροχή Πρώτων Βοηθειών, πολύ πιθανόν για άτομα τα οποία εισέπνευσαν καπνό.
 
 

(13:20) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη και βρίσκεται στα ψευδοτάβανα της οροφής του 3ου ορόφου και σε μονωτικό υλικό (υαλοβάμβακας). Επίσης σε φουγάρο του εργοστασίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, γίνεται εξαερισμός όλου του κτιρίου. Η έρευνα για τυχόν παγιδευμένα άτομα έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα εντός το εργοστασίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE