Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Το σώμα αναμενόταν να ενημερωθεί σε σχέση με τις εξελίξεις στο Κυπριακό υπό το φως και της μετάβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη όπου θα προσφωνήσει στις 20 Σεπτεμβρίου τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και θα έχει σειρά επαφών.
Κατά τη συνεδρία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού τόσο σε σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα στην νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας και τις ενέργειες της κυβέρνησης για αποφυγή δημιουργίας νέων τετελεσμένων από το κατοχικό καθεστώς, όσο και για τις συνομιλίες που είχε τη Δευτέρα με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ, Μίροσλαβ Γέτζια, στη Λευκωσία, και ευρύτερα τις προσπάθειες για επανέναρξη της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Πληροφορίες ανέφεραν επίσης ότι τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου θα συζητούσαν και το μεταναστευτικό.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Από τη Χλώρακα στη Λεμεσό σήμερα η κινητοποίηση της Αστυνομίας
Ανεβάζουν ξανά ρυθμό οι εκποιήσεις - Στο «σφυρί» 296 ακίνητα αξίας 65,5 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο
Υπόθεση απαγωγής στη Χλώρακα: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Το φερόμενο θύμα δεν προέβει σε καταγγελία
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις