Πώς είναι να ζεις σε σε 5 τετραγωνικά: Το διαμέρισμα των 400 ευρώ στη Σεούλ που έγινε viral - Δείτε βίντεο

Πώς είναι να ζεις σε σε 5 τετραγωνικά: Το διαμέρισμα των 400 ευρώ στη Σεούλ που έγινε viral - Δείτε βίντεο

Η ανεύρεση σπιτιού είναι εξαιρετικά δύσκολη το τελευταίο διάστημα. Ειδικά αυτή την περίοδο, κατά την οποία χιλιάδες φοιτητές ψάχνουν ένα διαμέρισμα σε κάποια μεγάλη πόλη, προκειμένου να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο, οι καλές περιπτώσεις είναι ελάχιστες.

Βλέπουμε συχνά όλο και μικρότερα σπίτια να νοικιάζονται για αρκετά μεγάλα ποσά, κάτι που στο παρελθόν συνέβαινε μόνο στο εξωτερικό. Για παράδειγμα στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι είναι αρκετά συνηθισμένο να μένει κάποιος σε λίγα τετραγωνικά. Όμως, την περσινή σεζόν το είδαμε και στο Παγκράτι, με ένα σπίτι μόλις 11 τετραγωνικών.

Αυτή τη φορά σε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral, είδαμε το - ίσως - μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου, το οποίο είναι μόλις 5 τετραγωνικά μέτρα! Βρίσκεται στη Σεούλ, την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας και νοικιάζεται για 400 ευρώ τον μήνα.

Το συγκεκριμένο δωμάτιο - γιατί διαμέρισμα δύσκολα το λες - βρίσκεται σε ένα μεγάλο συγκρότημα κατοικιών, ενώ το μπάνιο του είναι κοινόχρηστο. Επίσης, δεν διαθέτει κουζίνα, καθώς κι αυτή βρίσκεται σε κάποιο κοινόχρηστο χώρο, στον οποίο οι ένοικοι μπορούν να πάνε και να μαγειρέψουν το φαγητό τους.

Αν λάβουμε υπόψη την τιμή του, η οποία είναι αρκετά υψηλή για 5 μόλις τετραγωνικά, τότε το δωμάτιο αυτό λογικά βρίσκεται σε κάποιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας. Πάντως το συγκεκριμένο βίντεο ξεπέρασε γρήγορα το ένα εκατομμύριο προβολές, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν έντονα το ποσό που ζήτησε ο ιδιοκτήτης του για να το νοικιάσει.

Εσύ θα μπορούσες να μείνεις σε έναν τόσο μικρό χώρο;

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE