ΕΛΛΑΔΑ

«Έβλεπε μάγισσες», λέει ο πατέρας του 45χρονου που σκότωσε με στυλό τρόφιμο Ψυχιατρικής Κλινικής στην Κέρκυρα

«Έβλεπε μάγισσες», λέει ο πατέρας του 45χρονου που σκότωσε με στυλό τρόφιμο Ψυχιατρικής Κλινικής στην Κέρκυρα

Ενα ανθρώπινο δράμα με την πλέον τραγική κατάληξη εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας όταν ένας 45χρονος ασθενής σε κατάσταση αμοκ σκότωσε με ένα στυλό και ένα μαχαιροπίρουνο μια 63χρονη η οποία νοσηλευόταν στη Μονάδα Οξέων Περιστατικών.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν ο δράστης μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν η ασθενής και την κάρφωσε 12 φορές με τα αιχμηρά αντικείμενα στο λαιμό και στο πρόσωπο προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο 45χρονος, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με σοβαρή, ψυχιατρική διαταραχή, εισήχθη στην κλινική την περασμένη Παρασκευή μετά από μια σοβαρή κρίση. Όπως υποστηρίζει ο πατέρας του στο protothema.gr, τις τελευταίες ημέρες ήταν σε άσχημη κατάσταση αντιμετωπίζοντας περιστατικά ψευδαισθήσεων αλλά δεν παρουσίαζε επιθετική συμπεριφορά.

«Εγω το έμαθα το μεσημέρι και τα έχω χαμένα. Ήταν εκεί από την Παρασκευή γιατί δεν ένιωθε καλά. Πήγαινα να τον δω αλλά δεν με άφηναν και έφυγα. Ήταν ένα άγιο παιδί, δεν ξέρω τι έπαθε το μυαλό του, τι του έβαλαν εκεί και έβλεπε 'μάγισσες'. Ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινε εκεί αυτή τη χρονιά.

Τα είπαμε όλα αυτά στους γιατρούς και ότι δεν είχε επιθετική συμπεριφορά σε κανέναν. Τόσο καιρό δεν είχε επιτεθεί σε κανέναν. Και όταν έβγαινε για καφέ έξω ήταν φίλος με όλους», λέει ο πατέρας του δράστη ο οποίος συχνά νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές μετά από κρίσεις.

Την έρευνα για τη δολοφονία της 63χρονης, η οποία νοσηλευόταν από το απόγευμα της Πέμπτης με ψυχιατρικά προβλήματα, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ενώ για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top