Τρέχει η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ώρο - Από πυρκαγιά σε όχημα μέχρι φωτιά σε ηλεκτρικό πάνελ φώτων τροχαίας

Τρέχει η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ώρο - Από πυρκαγιά σε όχημα μέχρι φωτιά σε ηλεκτρικό πάνελ φώτων τροχαίας

Η Π.Υ κατά το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά. 16 πυρκαγιές και 10 Ειδικές Εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, «εκτός από τα ανακοινωθέντα από χθες περιστατικά, άξια αναφοράς είναι ανταποκρίσεις από πυροσβεστικούς σταθμούς Λεμεσού στα πιο κάτω.

- Πυρκαγιά σε  μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mazda στην οδό Σπύρου Αραούζου (Χώρος Στάθμευσης). Εκτεταμένες ζημιές στο όχημα

- Ζημιές από πυρκαγιά σε υαλοπίνακες εισόδου και στο εσωτερικό 2 καταστημάτων στην διασταύρωση Ανεξαρτησίας και Σπύρου Αραούζου.

- Πυρκαγιά σε ηλεκτρικό πάνελ φώτων τροχαίας στην οδό Αγ. Ζώνης με Θεσσαλονίκης.

- Πλαστικός κάλαθος 1100 λίτρων ο οποίος βρισκόταν έξω από το κατάστημά ειδών ένδυσης  στην οδό Ανεξαρτησίας. Από την πυρκαγιά ζημιές και στην βιτρίνα του καταστήματος.

Όλες οι πιο πάνω ανταποκρίσεις της Π.Υ είναι υπό διερεύνηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.