ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Όμως δύο εβδομάδες μετά, η φίλη του τον ειδοποίησε ότι στο χρονολόγιό του στο facebook κάποιος ποστάρει φωτογραφίες από το κινητό του. Ναι ναι αυτό που έπεσε στο ποτάμι.
Οι φωτογραφίες έδειχναν το κινητό να έχει φτιάξει μια καινούργια ζωή και μάλιστα σε ένα κέντρο πυρόσβεσης στο Κάλγκαρι. Το κινητό πρωταγωνιστούσε παίζοντας πινγκ πονγκ, να κόβει κρεμμύδια για να φτιαχτεί το φαγητό και πολλά ακόμη.
Αυτός ήταν ο τρόπος των εργαζόμενων στον πυροσβεστικό σταθμό για να βρουν τον ιδιοκτήτη του κινητού που ψάρεψαν στον ποταμό, Το κινητό περιέργως δούλευε ακόμα και ο λογαριασμός στο fb του ιδιοκτήτη ήταν ξεκλείδωτος.
Ετσι αποφάσισαν να ποστάρουν φωτογραφίες για να κινητοποιηθεί και να του το παραδώσουν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις