Από 14 χρόνια φυλάκισης μέχρι με ισόβια κάθειρξη κινδυνεύουν οι δυο αστυνομικοί που ξυλοφόρτωσαν πολίτη!

Από 14 χρόνια φυλάκισης μέχρι με ισόβια κάθειρξη κινδυνεύουν οι δυο αστυνομικοί που ξυλοφόρτωσαν πολίτη!

Καταχωρείται στο Επ. Δικαστήριο Πάφου το κατηγορητήριο για την υπόθεση ξυλοδαρμού

Σήμερα το πρωί αναμένεται να καταχωρηθεί  στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αστυνομικών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ξυλοδαρμού κρατούμενου εντός των  κρατητηρίων της Πόλης Χρυσοχούς.

Ο Γενικός Εισαγγελέας, στο πλαίσιο της ακολουθούμενης διαδικασίας, απέστειλε χθες το πρωί στην Εισαγγελία της Αστυνομίας Πάφο το φάκελο της υπόθεσης, προκειμένου να καταρτιστούν τα κατηγορητήρια.

Περαιτέρω  ο Αρχηγός Αστυνομίας απέστειλε επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα στην οποία υπέβαλλε  ερωτήματα και ζητούσε διευκρινίσεις και γνωμάτευση για τη διαθεσιμότητα των Αστυνομικών που θα κατηγορηθούν.

Αναμένεται ότι σήμερα  ο Αρχηγός Αστυνομίας θα έχει τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα.

Οι δύο ένστολοι αστυνομικοί που φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο, κατηγορούνται για το αδίκημα του βασανισμού που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δεκατέσσερα έτη και της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εκ προθέσεως που επισύρει ποινή μέχρι ισόβια κάθειρξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE