Ψάχνει αντίδραση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό - Γρίφος η ενδεκάδα του Σα Πίντο

Ψάχνει αντίδραση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό - Γρίφος η ενδεκάδα του Σα Πίντο

Μετά τον αποκλεισμό από τη Γάνδη, ο ΑΠΟΕΛ επανέρχεται μια και καλή στην... Κυπριακή πραγματικότητα και μάλιστα μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, αφού θα κοντραριστεί απόψε (21:00) στο ΓΣΠ με την Ομόνοια για την 3η αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι με τις... γνωστές ιδιαιτερότητες, το οποίο μπορεί να «σβήσει» μονομιάς την πίκρα για τον αποκλεισμό από το Κόνφερενς Λιγκ, αρκεί οι «γαλαζοκίτρινοι» να πάρουν το τρίποντο, το οποίο θα αποτελέσει το καλύτερο «γιατρικό» και θα δώσει άλλο αέρα και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE