ΚΟΠ: Το Τσίρειο και όχι το Αντώνης Παπαδόπουλος θα χρησιμοποιεί ως έδρα του ο Αρης

ΚΟΠ: Το Τσίρειο και όχι το Αντώνης Παπαδόπουλος θα χρησιμοποιεί ως έδρα του ο Αρης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αποφάσισε να τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Α` Κατηγορίας περιόδου 2015 - 2016 και μετά την τροποποίηση, ο Άρης Λεμεσού θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες του στο Πρωτάθλημα Α` Κατηγορίας και Κύπελλο στο Τσίρειο Στάδιο, αντί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος που αρχικά είχε δηλώσει για έδρα του.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α` Κατηγορίας μεταξύ του Άρη με τον Ερμή Αραδίππου θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 20:00, αφού την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Τσίρειο Στάδιο θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ - Αγία Νάπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE