Κυπριακό: 15 Σεπτεμβρίου ενημερώνει την Βουλή ο Αναστασιάδης

Κυπριακό: 15 Σεπτεμβρίου ενημερώνει την Βουλή ο Αναστασιάδης

Στις 15 Σεπτεμβρίου σε ειδική κλειστή συνεδρία της Ολομέλειας Βουλής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα ενημερώσει την Βουλή των Αντιπροσώπων για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Τη συνεδρία της ειδικής κλειστής συνεδρίας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.

Ο κ. Ομήρου ανακοίνωσε επίσης ότι αύριο θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ερωτηθείς εάν τίθεται θέμα παράτασης της θητείας της παρούσας σύνθεσης της Βουλής λόγω εξελίξεων στο Κυπριακό ανέφερε ότι το Σύνταγμα δεν προβλέπει παράταση της θητείας της Βουλής. Ερωτηθείς εάν υπάρχει ενδεχόμενο διενέργειας των βουλευτικών με τις δημοτικές εκλογές προς εξοικονόμηση πόρων είπε πως αγνοεί τις προθέσεις της εκτελεστικής εξουσίας σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό

VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό

Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE