Κυπριακό: Τρέχουν να προλάβουν Μαυρογιάννης και Ναμί - 1η Σεμπτεβρίου συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί

Κυπριακό: Τρέχουν να προλάβουν Μαυρογιάννης και Ναμί - 1η Σεμπτεβρίου συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί

Συνεχίζουν σήμερα και ολοκληρώνουν αύριο τις συναντήσεις τους οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί, ενόψει της συνάντησης της 1ης Σεπτεμβρίου των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό σε όλα σχεδόν τα θέματα.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Μαυρογιάννης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης θα ενημερώσουν για το Κυπριακό σε κλειστή συνεδρία τους συνέδρους που συμμετέχουν στο 18 Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Κυπρίων, που ολοκληρώνεται σήμερα στη Λευκωσία.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου κατά την οποία αναμένεται να τον ενημερώσει για το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE