Αυτός δεν θα παντρευτεί στα κρυφά! Ποιός πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» ντύνεται γαμπρός και πότε;

Αυτός δεν θα παντρευτεί στα κρυφά! Ποιός πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» ντύνεται γαμπρός και πότε;

Καθόλου δεν μας αρέσει όταν λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας ή ξένης showbiz, παντρεύονται στα κρυφά, για ευνόητους λόγους, όπως θα έγραφε ο κάθε Lifestyle editor που σέβεται τον εαυτό του.

Αν και θα παντρευτεί στην Αμερική, λόγω της καταγωγής της νύφης και εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούμε να το έχουμε αποκλειστικό, ο Αντώνης Καρυστινός ανακοίνωσε πως ο γάμος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει εντός του 2016.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ο πρωταγωνιστής της κυπριακής σειράς ανέφερε μεταξύ άλλων πως  «Επενδύω στη σχέση. Δίνω! Η ζωή έχει μεγάλο κίνδυνο. Η ανία και η πλήξη είναι ανθρώπινα, οπότε είναι εύκολο κάποιος να βαρεθεί. Είναι ιδανικό το “για πάντα”. Είναι ωραίο να υπάρχει ένα ζευγάρι που θα πει “έχουν περάσει σαράντα χρόνια και είμαστε ερωτευμένοι”.

Το φαντάζομαι και μου αρέσει. Θα ήθελα να μου συμβεί. Οπότε, στην ουτοπία ενός ζευγαριού που είναι δεκαετίες μαζί και ερωτευμένο, επενδύω κι εγώ το όνειρό μου».

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.