Τον τραυμάτισε με σπαθί - Μπούκαρε 34χρονος στο διαμέρισμα του γείτονά του - Τέθηκε υπό κράτηση

Τον τραυμάτισε με σπαθί - Μπούκαρε 34χρονος στο διαμέρισμα του γείτονά του - Τέθηκε υπό κράτηση

Στην σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το απόγευμα της Δευτέρας, για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 30 Ιουλίου καταγγέλθηκε από 28χρονο ότι το ίδιο βράδυ γύρω στις 23:30 πρόσωπο το οποίο διαμένει σε γειτονικό διαμέρισμα άνευ λόγου και αιτίας φέρεται να παραβίασε την πόρτα του διαμερίσματός του δια της βίας, εισήλθε στο διαμέρισμά του και τον τραυμάτισε με σπαθί προκαλώντας του θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, καθώς και τραύματα στο δεξιό βραχίωνα και στο μεσαίο δάχτυλο του χεριού του.

Ο 28χρονος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως το πρόσωπο που του επιτέθηκε ήταν 34χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Εντοπίστηκε στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας και συνελήφθη.

Ο 34χρονος είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της διάρρηξης με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος, της επίθεσης με σκοπό πραγματική σωματική βλάβη, του τραυματισμού και της μαχαιροφορίας.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE