ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τα αίτια θανάτου της 22χρονης τουρίστριας στην Κέρκυρα - Έρευνα για νοθευμένα ποτά

Θρίλερ με τα αίτια θανάτου της 22χρονης τουρίστριας στην Κέρκυρα - Έρευνα για νοθευμένα ποτά

Με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να έχει αποκλειστεί οι έρευνες για τον θάνατο της 22χρονης τουρίστριας από τη Βρετανία που βρέθηκε νεκρή στην Κέρκυρα εστιάζονται στο ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει νοθευμένα ποτά με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις και να πέσει από ύψος χτυπώντας στο κεφάλι.

Τις σχετικές πληροφορίες μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Sun που φιλοξενεί μεγάλο ρεπορτάζ για την υπόθεση της άτυχης κοπέλας.

Ποτό με μεθανόλη

Η 22χρονη βρέθηκε νεκρή με τραύμα στο κεφάλι την πρώτη μέρα των διακοπών της στο ελληνικό νησί. Όπως μεταδίδει η Sun, η άτυχη κοπέλα φέρεται να ήπιε νοθευμένο ποτό με μεθανόλη πριν βρεθεί νεκρή.

Όσο για το πώς συνέβη η τραγωδία, η αστυνομικός αποφάσισε να μείνει έξω το προηγούμενο βράδυ ενώ ο συνάδελφός της επέστρεφε στο ξενοδοχείο τους. Όμως, η αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στην αστυνομία του Surrey, έπεσε από ύψος αρκετών μέτρων, χτύπησε το κεφάλι της και βρέθηκε αργότερα νεκρή κοντά σε έναν κεντρικό δρόμο από έναν περαστικό.

Ο σύντροφός της

Οι Αρχές στην Κέρκυρα διερευνούν, όπως δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα,  εάν και ο νεαρός αστυνομικός συνάδελφός της είχε πιει νοθευμένο ποτό όταν έφτασαν στο νησί.

Ο ιατροδικαστής στην Κέρκυρα, Γιάννης Αϊβατίδης, ο οποίος εξέτασε αρχικά τη νεαρή Βρετανίδα, είπε στη Sun ότι εντόπισε αλκοόλ στο σώμα της και πως πέθανε «λίγες μόλις ώρες» αφότου έφτασε στην περιοχή.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

«Υπάρχουν ερωτήματα για το τι είδους αλκοόλ κατανάλωσε. Ήταν νοθευμένο το ποτό; Εκείνη ήταν τόσο μεθυσμένη από τα ποτά που είχε καταναλώσει; Η απάντηση βρίσκεται στις τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν» επισημαίνει ο κ. Αϊβατίδης, εξηγώντας πως η αστυνομικός έπεσε από ύψος.

Ο κ. Αϊβατίδης πρόσθεσε: «Τα ευρήματα περιελάμβαναν κατάγματα στον θώρακα, το στομάχι και μια μικρή ρήξη σπλήνας αλλά ήταν το τραύμα στο κεφάλι που τη σκότωσε», συμπληρώνοντας πως ενώ τα ευρήματα αποκλείουν την εγκληματική εμπλοκή, δεν είναι σαφές εάν η αστυνομικός ήταν με φίλους τη στιγμή του θανάτου της.

«Πιστεύω ότι μπορεί να μπέρδεψε το κτίριο στο οποίο έμενε και μπορεί να έπεσε προσπαθώντας να μπει σε αυτό, έξω από το οποίο βρέθηκε. Αυτό που παραμένει ασαφές και τώρα αποτελεί μέρος της αστυνομικής έρευνας είναι αν την εγκατέλειψαν φίλοι της μετά την πτώση» υποστήριξε.

Στην Κέρκυρα ο πατριός της

Στο μεταξύ, οι Αρχές του νησιού ανακοίνωσαν την Κυριακή (3/9) ότι μετά την άριστα οργανωμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν ή/και πωλούν νοθευμένα και λαθραία ποτά, μπαίνει «λουκέτο» σε 28 μπαρ.

Ο πατριός της αναμένεται να φτάσει στην Κέρκυρα για τον επαναπατρισμό της σορού της θετής κόρης του αυτή την εβδομάδα.

Από την πλευρά της, η αστυνομία του Surrey δήλωσε: «Δυστυχώς, ενημερωθήκαμε για τον ξαφνικό θάνατο ενός υπηρετούντος αξιωματικού ενώ ήταν σε διακοπές στην Κέρκυρα, στην Ελλάδα. Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε τόσο την οικογένειά τους όσο και τους συναδέλφους τους εδώ σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.Έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου διεξάγεται από τις ελληνικές Αρχές και αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top