Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες
05.09.2023 - 10:40
Νέες φωτογραφίες προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στη Χλώρακα, την Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2023, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και στον εντοπισμό τους.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση 1. Συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 2. Συμμετοχής σε παράνομη συνάθροιση, 3. Συμμετοχή σε οχλαγωγία, 4. Δημόσια εξύβριση 5. Απειλή 6. Αδικήματα του περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμου.
Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.