Επεισόδια σε Χλώρακα και Λεμεσό: Καταχωρούνται οι υποθέσεις - Κατηγορούνται 48 συνολικά πρόσωπα

Επεισόδια σε Χλώρακα και Λεμεσό: Καταχωρούνται οι υποθέσεις - Κατηγορούνται 48 συνολικά πρόσωπα

Στην καταχώρηση υποθέσεων θα προχωρήσει αύριο Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων σε σχέση με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τόσο στη Χλώρακα, όσον και στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, θα κατηγορηθούν 13 πρόσωπα σε σχέση με τα πρόσφατα επεισόδια στη Λεμεσό. Εξάλλου, άλλα έξι (6) πρόσωπα έχουν κατηγορηθεί γραπτώς για κατοχή επιθετικών οργάνων κλπ.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, θα κατηγορηθούν άλλα 17 πρόσωπα σε σχέση με τα υπό διερεύνηση επεισόδια στη Χλώρακα. Εξάλλου, στο πλαίσιο διερευνήσεων των επεισοδίων, άλλα 11 πρόσωπα έχουν συλληφθεί, κατηγορηθεί η αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς με το πέρας των εξετάσεων.

Επίσης, σε σχέση με οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αφορούσε πρόσωπο στη Λεμεσό, σε σχέση με υπόθεση ρητορικής μίσους απειλής χρήσης βίας, δημόσιας εξύβρισης κλπ, αυτό εντοπίστηκε, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Για την εκτίμηση των ζημιών θα χρησιμοποιηθούν τρέχουσες τιμές της αγοράς με τη βοήθεια του ΕΤΕΚ δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE