Οι μάρκες αλα Κυπριακά:  Το «Kucci mouchi» και «ο γάρος με τη ματσούκα» - Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Οι μάρκες αλα Κυπριακά:  Το «Kucci mouchi» και «ο γάρος με τη ματσούκα» - Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Απίστευτες ατάκες ακούγονται κατά διαστήματα από καλεσμένους σε διάφορες εκπομπές που μας κάνουν να σκάμε στα γέλια.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ήταν ένας πατατοπαραγωγός με αφορμή το Φεστιβάλ Πατάτας που θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 7 και 8 Σεπτεμβρίου στη Ξυλοφάγου.

Μεταξύ άλλων μίλησε για κάποιες μάρκες που φοράνε μερικοί αλλά στα…Κυπριακά περιγράφοντας τες με ένα ξεχωριστό απολαυστικό τρόπο.

«Βγαίνει κάποια κυρία κοκέττα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με κάτι τσάντες Kucci mouchi 500-1000 ευρώ και κάτι ευρωπαίοι βουλευτές με πουκάμισα με σχεδιούι γάρο με τη ματσούκα το οποίο μπορεί να είναι 500 ευρώ»

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE