Ιωάννα Τούνη: Χορεύει με τον νουνίτο με δάκρυα στα μάτια το τραγούδι που της έλεγε η μητέρα της - Συγκινητικό βίντεο
07.09.2023 - 10:30
Σε μια συγκινητική ανάρτηση προέβη η Influencer Ιωάννα Τούνη την Τετάρτη (06/09), αφού η μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για αυτήν.
Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 19 Απριλίου του 2022, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, η Ιωάννα ανέβασε ένα βίντεο στα instastories με τον νουνίτο αγκαλιά, στο οποίο τη βλέπουμε να του σιγοτραγουδά συγκινημένη το αγαπημένο τραγούδι που της έλεγε και χόρευε και η μαμά της.
«Σαν σήμερα είχε η μαμά μου γενέθλια. Το «ντουμ ντουμ ντουμ» μου το χόρευε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ελπίζω να με βλέπει από ψηλά και να είναι περήφανη για εμένα και το μωρό μας», έγραψε συγκεκριμένα.
«Και επίσης πηγαίνετε να δώσετε στη μαμά σας ένα τεράστιο φιλί και να της πείτε πόσο πολύ την αγαπάτε», συμπλήρωσε.
Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.