LIKE ONLINE

Φταίει ο έρωτας; Βγήκαν ραντεβού και τελικά της έκλεψε τα παπούτσια για να τα δώσει στην κοπέλα του

Φταίει ο έρωτας; Βγήκαν ραντεβού και τελικά της έκλεψε τα παπούτσια για να τα δώσει στην κοπέλα του

Περπατάς στον δρόμο και βλέπεις απέναντί σου έναν εμφανίσιμο νεαρό να σε κοιτά. Τον κοιτάς πίσω και αργότερα κάνετε match στο Tinder. Κανονίζετε να βγείτε και κάπως έτσι ξεκινά μία ρομαντική κομεντί στην οποία, για πρώτη φορά, δεν πρωταγωνιστεί η Μεγκ Ράιαν αλλά εσύ.

Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά; Θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου; Θα ζήσετε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα; Ελπίζεις να ισχύουν και τα τρία. Το ίδιο ήλπιζε κι η Λέξους, που της συνέβη ακριβώς αυτό αλλά, τελικά, ο εμφανίσιμος νεαρός της έκλεψε τα παπούτσια και τα έκανε δώρο στην κοπέλα του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Βγήκαν ένα ραντεβού, πέρασαν καλά, εκείνος φαινόταν διστακτικός αλλά κανόνισαν και δεύτερο. Κατέληξαν σπίτι της, πέρασαν ωραία, ξύπνησαν το πρωί κι εκείνος έφυγε. Μετά από ώρες, η Λέξους κοίταξε γύρω-γύρω και είδε πως κάτι της έλειπε. Δεν μπορούσε να βρει με τίποτα ένα ζευγάρι παπούτσια, για το οποίο είχε συζητήσει με το ωραίο αγόρι το προηγούμενο βράδυ.

Για να μην τον κατηγορήσει αμέσως, σκέφτηκε να του στείλει στο Tinder και να τον ρωτήσει αν την είδε να τα βάζει κάπου αλλού. Άνοιξε το app, είδε πως την είχε κάνει unmatch και κατάλαβε ότι την έκλεψε. Πήγε να τον πάρει τηλέφωνο, αφού είχαν μιλήσει νωρίτερα, και πρόσεξε πως είχε διαγράψει και την κλήση από το ιστορικό της, όταν του το έδωσε για να βάλει ένα τραγούδι στο Spotify. Και φυσικά το έκανε TiKTok για να το μάθουν όλοι. Έτσι και έγινε.

 

Το βίντεο έγινε viral και η Λέξους άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από κόσμο που ήξερε τον κλέφτη παπουτσιών. Δεν ήταν ούτε φτωχός ούτε τίποτα – είχε και σχέση. Της είχε κλέψει τα μποτάκια για να τα κάνει δώρο στη σύντροφό του, η Λέξους έπειτα τον βρήκε και, σε TikTok που πλέον έχει διαγράψει, εξηγεί ότι όταν του μίλησε στα σόσιαλ, εκείνος αρνήθηκε τα πάντα κι επέμενε ότι τα είχε πληρώσει.

Έξαλλη, η Λέξους του έστειλε screenshot από IG story της συντρόφου του που φορούσε τα παπούτσια και, τελικά, νίκησε. Σε update που ανέβασε, μας ενημέρωσε πως το ζευγάρι χώρισε και ευχαρίστησε όλους εκείνους που τη βοήθησαν να τον βρει.

Τι μαθαίνουμε από όλο αυτό; Όταν καλούμε κόσμο που δεν γνωρίζουμε στο σπίτι μας, κρύβουμε τα ακριβά μας πράγματα. Και κρατάμε κάπου τον αριθμό του, για να μπορέσουμε να τον βρούμε αν μας κλέψει.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top