Υπό οκταήμερη κράτηση τα δύο αδέλφια για το φονικό στην Ξυλοτύμπου - Αντιμέτωπα με τέσσερις κατηγορίες

Υπό οκταήμερη κράτηση τα δύο αδέλφια για το φονικό στην Ξυλοτύμπου - Αντιμέτωπα με τέσσερις κατηγορίες

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκαν σήμερα (7/9) τα δύο αδέλφια ηλικίας 32 και 42 χρονών για τον φόνο του 34χρονου Νίκου Αγγελή που διαπράχθηκε στις 29 Αυγούστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτης.

Πλέον τα δύο αδέλφια είναι αντιμέτωπα με τέσσερις κατηγορίες: φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, είσοδο σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και γραπτές απειλές για φόνο.

Υπενθυμίζεται πως, θύμα του φόνου είναι ο 34χρονος Νικος Αγγελή, ο οποιος υπεκυψε στα τραυματα του χτες στο μεσημερι, στο Γενικο Νοσοκομειο Λευκωσιας, όπου νοσηλευόταν, αφότου είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος στην οικία του από συγγενικά του πρόσωπα το απόγευμα της 29ης Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

BEST OF TOTHEMAONLINE