«Να σαπίσουν στη φυλακή»! Ξεσπά η αδερφή του 36χρονου Αντώνη που δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon

«Να σαπίσουν στη φυλακή»! Ξεσπά η αδερφή του 36χρονου Αντώνη που δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon

Ξεσπούν οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη, ο οποίος δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, στο λιμάνι του Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης (05.09.2023), μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”.

«Να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω», δήλωσε η αδελφή του, Ειρήνη. «Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω;» λέει κλαίγοντας η αδελφή του θύματος.

«Να κάτσουν ισόβια μέσα», είπε ο κουνιάδος του 36χρονου.

Συγκλονισμένοι και οι γείτονες του Αντώνη στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου. «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί», σχολίασε γειτόνισσα του Αντώνη.

 

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE