Με ποιους ξενύχτησε χθες η Αριστοτέλους; Θα τους δείτε σε λίγες μέρες σε βραδινό show στο MEGA (PHOTOS)

Με ποιους ξενύχτησε χθες η Αριστοτέλους; Θα τους δείτε σε λίγες μέρες σε βραδινό show στο MEGA (PHOTOS)

Δεν θέλουμε να «κάψουμε» ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Στήλης μας, το ίσως πιο αγαπημένο παιδί της κυπριακής τηλεόρασης, έτσι όπως θα προσέξατε κι εσείς έχει μέρες να σας ενημερώσουμε για τα νέα της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Lifestyle Στήλη όμως χωρίς Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν υπάρχει, έτσι μιας και την ερχόμενη Δευτέρα με τιμή και δόξα, ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν, μπήκαμε κι εμείς στη διαδικασία να αρχίσουμε να σας δίνουμε μικρά hints για το τι πρόκειται να δείτε φέτος στις οθόνες σας.

Σήμερα λοιπόν, Παρασκευή 28 Αυγούστου, πραγματοποιούνται τα πρώτα auditions του πιο λαμπερού, τηλεοπτικού show, με σημαντικές προσθήκες στο team που θα αποτελέσει την κριτική επιτροπή.

Το έμπειρο μάτι του Νικόλα Ιωαννίδη, οι εύστοχες παρατηρήσεις της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και η πολύχρονη καριέρα στο modeling της Χριστίνας Δημητρίου είναι τα στανταράκια της Παραγωγής, που σκοπό έχει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή για να φτάσουμε αισίως στον τελικό, πετυχαίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η σέξι παρουσία της μελαχρινής καλλονής Βαλεντίνα Ελσαγιέτ αλλά η macho μορφή του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έρχονται να δώσουν στο σόου ένα διαφορετικό αέρα, ανανέωσης και περισσότερης λάμψης.

Αυτή ήταν λοιπόν η χθεσινοβραδινή παρέα της παρουσιάστριας του διαγωνισμού ομορφιάς Star Κύπρος 2015, μαζί βεβαίως με τους «αφανείς» ήρωες της Παραγωγής αλλά και άλλους συνεργάτες.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες της Χριστιάνας Αριστοτέλους, παρέα με άλλα εξίσου όμορφα, πλατιά χαμόγελα που θα κάνουν κι εσάς να χαμογελάσετε:

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες με το πιο… ακτύπητο τρίο της φετινής, τηλεοπτικής σεζόν:

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE