Χωρίς παρατράγουδα ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας

Χωρίς παρατράγουδα ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας

Ολοκληρώθηκε, χωρίς παρατράγουδα και οποιαδήποτε επεισόδια, η αντιφασιστική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή (10/9) στην Πλατεία Ελευθερίας.

Εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση έστειλαν μηνύματα κατά του φασισμού, με κεντρικό σύνθημα «πορευόμαστε μαζί ενάντια στη φασιστική βαρβαρότητα, για μια κοινωνία της αλληλεγγύης».

Πάντως, για διασφάλιση της ασφάλειας στην περιοχή, η Αστυνομία ήταν αισθητή σε πολλά σημεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE