Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

Σε αυτό διακρίνονται οι αστυνομικοί να έχουν πιάσει έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος και προφανώς δεν μπορεί να αντιδράσει ή να αποτελέσει κίνδυνο για αυτούς.
Κι όμως, ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει πάνω του και με το γκλοπ του, τον πιέζει στον λαιμό, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς μπορεί να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
Ευτυχώς είτε επειδή κατάλαβε οτι τον κατέγραφε η κάμερα, είτε γιατί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που υπήρχε, λίγο μετά, έβγαλε το γκλοπ από τον λαιμό του νεαρού.
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




