Σοκαριστική εικόνα: Αστυνομικός πίεζε με γκλοπ τον λαιμό διαδηλωτή στην Ελλάδα

Σοκαριστική εικόνα: Αστυνομικός πίεζε με γκλοπ τον λαιμό διαδηλωτή στην Ελλάδα

Μόνο ως αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η σκηνή που κατέγραψε η κάμερα του Open από τα χθεσινά επεισόδια στην Λάρισα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτό διακρίνονται οι αστυνομικοί να έχουν πιάσει έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος και προφανώς δεν μπορεί να αντιδράσει ή να αποτελέσει κίνδυνο για αυτούς.

Κι όμως, ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει πάνω του και με το γκλοπ του, τον πιέζει στον λαιμό, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς μπορεί να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Ευτυχώς είτε επειδή κατάλαβε οτι τον κατέγραφε η κάμερα, είτε γιατί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που υπήρχε, λίγο μετά, έβγαλε το γκλοπ από τον λαιμό του νεαρού.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE