Φονικό στην Ελλάδα: Με 25 σφαίρες «γάζωσαν» τους έξι στο αυτοκίνητο - Τα σενάρια για το λουτρό αίματος - Φωτογραφία-ντοκουμέντο

Φονικό στην Ελλάδα: Με 25 σφαίρες «γάζωσαν» τους έξι στο αυτοκίνητο - Τα σενάρια για το λουτρό αίματος - Φωτογραφία-ντοκουμέντο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στο σημείο του πολλαπλού φονικού στη Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν 25 κάλυκες, ενώ η αστυνομία αναζητά ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Και τα έξι θύματα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, που έφερε γερμανικές πινακίδες, με το ένα εξ αυτών να καταφέρνει να βγει από αυτό και να αφήνει στον δρόμο την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Αραφήνος, κοντά στη συμβολή με την οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα, όπου άγνωστοι γάζωσαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, όλοι τους κατά πληροφορίες αλλοδαποί.

Κατά πληροφορίες, η αστυνομία έρευνα το ενδεχόμενο η υπόθεση να αφορά σε εμπόριο ναρκωτικών, με τους δράστες να έχουν διαφύγει, κατά πληροφορίες, με ένα μαύρο όχημα, και μία μηχανή.

Στο σημείο μετέβη το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό, το οποίο επιβεβαίωσε πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE