Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Μια μικρή πόλη στην Πορτογαλία ήρθε αντιμέτωπη με ένα σπάνιο θέαμα την Κυριακή, καθώς ένα… ποτάμι από κόκκινο κρασί έρρε στον δρόμο της. Το περιστατικό συνέβη στη μικρή πόλη São Lourenço do Bairro μετά την έκρηξη δύο δεξαμενών του αποστακτηρίου Levira.
Η πορτογαλική εφημερίδα Diário de Coimbra ανέφερε ότι πάνω από 2,2 εκατομμύρια λίτρα κρασιού από το αποστακτήριο Levira, ένα από τα μεγαλύτερα αποστακτήρια της Πορτογαλίας, κύλησαν στους δρόμους της πόλης. Ο χείμαρρος του κρασιού δεν προκάλεσε τραυματισμούς, αλλά πλημμύρισε το υπόγειο ενός σπιτιού που βρισκόταν κοντά στο αποστακτήριο.
Το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter από τον λογαριασμό BNO News δείχνει την πλημμύρα του κρασιού.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




