Στο κελί για άλλες έξι ημέρες οι ύποπτοι για τον βιασμό της 20χρονης στην Αγία Νάπα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στο κελί για άλλες έξι ημέρες οι ύποπτοι για τον βιασμό της 20χρονης στην Αγία Νάπα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου οι πέντε Ισραηλινοί που κρατούνται από τις Αρχές για την υπόθεση ομαδικού βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας σε δωμάτιου ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

Το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση κράτησης των πέντε υπόπτων για περίοδο 6 ημερών, ενώ να σημειωθεί ότι διαδικασία διεξήχθη στη παρουσία των τριών υπόπτων, καθώς οι δύο βρίσκονται σε περιορισμό λόγω κορωνοϊού.

Οι πέντε ύποπτοι αντιμετωπίζουν αδικήματα για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, συνουσία διά της βίας, εξαναγκασμός σε διάπραξη συνουσίας, άσεμνη επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (3/9), η 20χρονη κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ομαδικό βιασμό της από πέντε νεαρούς Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η παραπονούμενη κατέδειξε ότι στο σώμα της φέρει μώλωπες και κακώσεις. Περαιτέρω, έχουν παραληφθεί επιχρίσματα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE