ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βολές» Κουκουμά κατά Προεδρικού: «Ξαναρχίζει το πάρτι με τις προσλήψεις συμβούλων»

«Βολές» Κουκουμά κατά Προεδρικού: «Ξαναρχίζει το πάρτι με τις προσλήψεις συμβούλων»

«Πυρά» κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμά, μέσω σημερινής (12/09) δήλωσής του.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουκουμά, «το πάρτι ξαναρχίζει. Αυτό συνοψίζει τις νέες κινήσεις της κυβέρνησης για προσλήψεις κι άλλων συμβούλων στο Προεδρικό σε μια πρακτική που δεν είναι παρά πιστή αντιγραφή της διακυβέρνησης Αναστασιάδη».

Συγκεκριμένα, συνεχίζει, «δημιουργείται στο Προεδρικό ομάδα 12 συμβούλων που θα επιβλέπουν το έργο των υπουργών κάτι που είναι θεσμικά προβληματικό αλλά και που δημιουργεί το ερώτημα αν στη συνέχεια θα θέλουν κι άλλους 12 να επιβλέπουν τους επιβλέποντες. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση ζητά κονδύλι 250 χιλιάδων για άλλους συμβούλους στο Προεδρικό που ήδη αποσπάστηκαν από το Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα ενώ σε μια επικίνδυνα αλλά και πρωτοφανή στα χρονικά του κράτους καινοτομία ζητά να καταβληθούν υπερωρίες για κυβερνητικούς αξιωματούχους».

«Όλα αυτά, εκτυλίσσονται την ώρα που η κυβέρνηση αρνείται να λάβει μέτρα για αντιμετώπιση της ακρίβειας που συνθλίβει την κυπριακή κοινωνία ενώ και τα μέτρα που υπήρχαν τα τερμάτισε», τόνισε.

«Η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη ας αλλάξει προτεραιότητες κι ας αφήσει κατά μέρους πρακτικές και λογικές που προκαλούν βάναυσα την κοινωνία», κατέληξε ο Γιώργος Κουκουμά.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Γιώργου Κουκουμά:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top