ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στη Λούτσα: «Οι έξι νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

Φονικό στη Λούτσα: «Οι έξι νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

Συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, που εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» με μοτοσικλετιστές εκτελεστές φέρονται ότι είναι οι έξι νεκροί του μακελειού στη Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μπαρίς Μπογιούν εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς. Είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, η έρευνα για τους πυροβολισμούς, που φέρονται να οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων, συνεχίζεται, αποκαλύφθηκαν και οι ταυτότητες των 6 νεκρών.

Οι ελληνικές αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών που διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος με αυτοκίνητο. Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι οι νεκροί ήταν μέλη του εγκληματικού δικτύου του Μπαρίς Μπογιούν, που είναι γνωστό στην τουρκική αστυνομία και έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών ερευνών στο παρελθόν.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top