ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στην Κίνα: 70 κροκόδειλοι το έσκασαν από εκτροφείο - «Μείνετε σπίτια σας»

Συναγερμός στην Κίνα: 70 κροκόδειλοι το έσκασαν από εκτροφείο - «Μείνετε σπίτια σας»

Περισσότεροι από 70 κροκόδειλοι κατάφεραν να διαφύγουν από εκτροφείο σε πόλη της νότιας Κίνας, την ώρα που μαίνονταν τρομακτικές πλημμύρες. Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ οι τοπικές αρχές συμβούλευσαν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρις ότου εντοπιστούν τα σαρκοβόρα ερπετά.

Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της υπηρεσίας αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών 69 ενήλικοι κροκόδειλοι και άλλοι έξι μικρότερης ηλικίας κατάφεραν να διαφύγουν από το εκτροφείο.

Στο μεταξύ σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα κινεζικά social media φαίνονται μερικοί από τους κροκόδειλους να κρύβονται πίσω από μια πινακίδα κοντά σε έναν εντελώς βυθισμένο δρόμο. Μέλη της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών με κράνη και φωσφοριζέ γιλέκα διακρίνονται σε βάρκες να χτενίζουν μια περιοχή για τα ερπετά.

Κάποιοι από τους κροκόδειλους συνελήφθησαν, αλλά άλλοι κατέφυγαν σε μία βαθιά λίμνη και γι’ αυτό και είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν και να πιαστούν. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί κατοίκων από τους κροκόδειλους, αλλά αρκετοί αγνοούνται μετά τις κατολισθήσεις.

Οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες την περασμένη εβδομάδα στο Χονγκ Κονγκ, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους δύο άνθρωποι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top