LIKE ONLINE

Apple: Δείτε τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 15

Apple: Δείτε τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 15

Τηρώντας το ετήσιο ραντεβού της με το καταναλωτικό κοινό και τους φίλους της τεχνολογίας, η Apple διοργανώνει αυτήν την ώρα την καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Ανάμεσα σε αυτά, προφανώς, είναι η καινούργια εκδοχή του iPhone η οποία προσελκύει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μερίδιο από το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρη την υφήλιο, οι οποίοι παρακολουθούν ζωντανά το «launch event» της Apple, απευθείας από τη βάση του αμερικανικού κολοσσού, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας.

Εφέτος η πολυαναμενόμενη παρουσίαση έχει βαπτιστεί από την Apple με την εύηχη λέξη «Wonderlust», η οποία αποτελεί μάλλον λογοπαίγνιο στα αγγλικά. Ο αρχικός όρος είναι «wanderlust», μια λέξη σύνθετη, η οποία στα γερμανικά σημαίνει «πάθος για περιπλάνηση». Αντικαθιστώντας όμως μόνο ένα γράμμα, το «wander» μετατρέπεται σε «wonder» -ή αλλιώς, ο πλάνητας γίνεται θαύμα -στα αγγλικά πάντα.

Πάθος για θαύματα, αλλά και πάθος για περιπλάνηση, λοιπόν, είναι το κωδικοποιημένο μήνυμα που στέλνει η Apple προς πάντα ενδιαφερόμενο ανά τον πλανήτη, προκειμένου να του εξάψει τη φαντασία και να εντείνει την προσμονή για κάτι πραγματικά σπουδαίο.

Tο 2007 το πρώτο iPhone

Από το 2007, όταν παρουσιάστηκε το πρώτο iPhone και εισήγαγε την έννοια του smartphone, προκαλώντας μια από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία της σύγχρονης μαζικής τεχνολογίας, περίπου 2.320.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απέκτησαν το κινητό τηλέφωνο της Apple. Ύστερα από 15 χρόνια και τεράστια επιτυχία, τόσο από την άποψη της τεχνολογικής καινοτομίας, της επιρροής αλλά και της καθαυτό εμπορικής απήχησης, το iPhone φτάνει στην 15η έκδοσή του

Ο Τιμ Κουκ, ο επικεφαλής της Apple και διάδοχος του χαρισματικού οραματιστή και ιδρυτή της, του Στιβ Τζομπς, εκτελεί χρέη οικοδεσπότη, καλωσορίζοντας τους θεατές σε μια εικονική επίσκεψη στις φουτουριστικές εγκαταστάσεις του Κουπερτίνο.

Παρά την επί σκοπόν καλλιέργεια εντυπώσεων και μεγάλων προσδοκιών, στο «Wonderlust» -εκτός συγκλονιστικής ανατροπής- δεν αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια ρηξικέλευθη συσκευή-έκπληξη. Το μενού περιλαμβάνει, πιθανότατα, το ανανεωμένο και βελτιωμένο Apple Watch 9, ενώ το κυρίως «πιάτο» παραμένει το iPhone 15.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top