Τουρκία: Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα

Τουρκία: Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα

Ευρεία έκταση καλύπτει στα τουρκικά ΜΜΕ η υπόθεση της άγριας δολοφονίας των έξι Τούρκων στην Λούτσα, που φέρεται να αποτελεί ξεκαθάρισμα μεταξύ εγκληματικών ομάδων που έχουν ως έδρα την Τουρκία και δραστηριοποιούνται, κυρίως, στο εμπόριο ναρκωτικών.

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στον Μπαρίς Μπογιούν, αρχηγό μίας από των δύο συμμοριών, ο οποίος καταζητείται και φέρεται να ζει στην Ιταλία. Ο Μπογιούν είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που «δραστηριοποιείται» στην Κωνσταντινούπολη ενώ μέλη της ομάδας έχουν δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό. Ο ίδιος θεωρείται ο ηγέτης μιας εκ των μεγαλύτερων και επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων και καταζητείται ως ο κύριος υπεύθυνος για πολλές δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί στην Τουρκία και την Ευρώπη.

Mε κεντρικό πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ενέδρα θανάτου σε συμμορία στην Αθήνα» η εφημερίδα Hurriyet αναφέρεται στην άγρια δολοφονία στην Λούτσα. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για 6 άνδρες - συνεργάτες του Μπαρίς Μπογιούν, αρχηγού της συμμορίας και γνωστού για τις αιματηρές του επιθέσεις εναντίον αντίπαλων ομάδων στην Κωνσταντινούπολη, που έχασαν τη ζωή τους σε ενέδρα στην Αθήνα. Η εφημερίδα σημειώνει πως ο Μπογιούν δολοφονούσε μέλη αντίπαλων ομάδων με «μηχανοκίνητα τάγματα θανάτου».

Με τίτλο: «Ενέδρα στη συμμορία του Barıs Boyun στην Ελλάδα: 6 νεκροί» η εφημερίδα Milliyet αναφέρεται στην άγρια δολοφονία στην Λούτσα, σημειώνοντας πως πρόκειται για μαφιόζικη αναμέτρηση της μαφίας. «Ενώ συνεχίζονταν οι προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών που τράπηκαν σε φυγή με όχημα, έγινε γνωστό ότι τα θύματα ήταν μέλη εγκληματικού δικτύου που γνώριζε και η τουρκική αστυνομία και είχε γίνει στόχος ερευνών στο παρελθόν» γράφει, κάνοντας λόγο για μέλη της περιβόητης συμμορίας Μπογιούν.

«6 Τούρκοι δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα! Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για «μαφιόζικη αναμέτρηση» γράφει το δίκτυο TGRT, μεταδίδοντας όλες τις πληροφορίες για την υπόθεση, όπως δημοσιοποίησαν το protothema.gr και άλλα ελληνικά ΜΜΕ.

«Ένοπλη επίθεση στην Ελλάδα. Εκτελέστηκαν 6 Τούρκοι» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Sozcu, αναφέροντας πως οι νεκροί έφεραν πάνω τους γαλλικές ταυτότητες, που εξετάζεται η γνησιότητα τους. «Επίσης, υποστηρίχθηκε ότι τα άτομα αυτά, είναι ύποπτα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών που δραστηριοποιούνταν σε Ελλάδα και Γαλλία» σημειώνει η εφημερίδα.

«6 Τούρκοι εκτελέστηκαν σε όχημα στη Λούτσα, ένα από τα σημαντικά παραθεριστικά κέντρα στην Ελλάδα. Το συμβάν κυριαρχεί στα ελληνικά ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για μαφιόζικη αναμέτρηση» αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Turkiye, με τίτλο : «Ένοπλη επίθεση στην Ελλάδα: Εκτελέστηκαν 6 Τούρκοι».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE