ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν ισχύει ότι διαφωνεί με μείωση εξωδίκων η Αστυνομία

Δεν ισχύει ότι διαφωνεί με μείωση εξωδίκων η Αστυνομία

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα διάφορα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πως η Αστυνομία διαφωνεί ή αντιδρά σε σχέση με σκέψεις που γίνονται για μείωση του ποσού των εξωδίκων για τροχαίες παραβάσεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου «ως Αστυνομία, είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε τις όποιες προτάσεις τεθούν σχετικά με το θέμα αυτό, είτε αφορούν στη μείωση του ποσού των εξωδίκων είτε στην αποτελεσματικότητα του συστήματος φωτοεπισήμανσης, με γνώμονα πάντα την οδική ασφάλεια και τη μείωση των οδικών συγκρούσεων».

Σημειώνεται ότι προς τον σκοπό αυτό, υπήρξε επικοινωνία του Αρχηγού Αστυνομίας με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Αναφέρεται τέλος ότι η Αστυνομία, έχει ήδη αποστείλει και σχετικές εισηγήσεις προς τον Υπουργό για βελτίωση θεμάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία των σταθερών και κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top