Αποχώρηση στην ΑΕΛ: Παραιτήθηκε ο Χάρης Φαλάς

Αποχώρηση στην ΑΕΛ: Παραιτήθηκε ο Χάρης Φαλάς

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποχώρηση του προπονητή φυσικής κατάστασης, Χάρη Φαλά, ο οποίος παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του για προσωπικούς λόγους.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας για τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ.Χάρη Φαλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE