Αηδία! Αυτό είναι πρώτο χασάπικο που πουλάει ανθρώπινα μέλη (εικόνες)

Αηδία! Αυτό είναι πρώτο χασάπικο που πουλάει ανθρώπινα μέλη (εικόνες)

Κομμάτια ανθρώπινου κρέατος σε προσφορά βγήκαν στην γνωστή Λονδρέζικη κρεαταγορά Smithfield από το χασάπικο Wesker & Son που προσφέρει -σύμφωνα με την ιστοσελίδα του- «φρέσκο κρέας από το 1966».

Όλα αυτά στα πλαίσια του «μακάβριου» προμότιον του Resident Evil 6 που οδήγησε στην δημιουργία αυτού του φρικιαστικού κρεοπωλείου.


Εντός του οι φαν του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού είχαν την δυνατότητα να παίξουν πρώτοι την νέα έκδοση του παιχνιδιού.

Ενώ παράλληλα μπορούσαν να αγοράσουν μπριζόλες, παιδάκια, δάχτυλα και οτιδήποτε άλλο ανθρώπινο μέλος τους «άνοιγε την όρεξη».

Είτε από τους δίσκους με τα ήδη κομμένα μέλη, είτε από ένα ολόκληρο ανθρώπινο σώμα που ήταν διαθέσιμο για τεμαχισμό.



Όλα τα ανθρώπινα μέλη ήταν φτιαγμένα από κρέας και τα έσοδα από την πώλησή τους διατέθηκαν στην φιλανθρωπική οργάνωση Limbless Association που βοηθά ανθρώπους που έχουν υποστεί ακρωτηριασμό.

Πηγή:iefimerida.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Πολύ εποικοδομητική, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE