LIKE ONLINE

Γεμάτο αλλαγές θα είναι το φθινόπωρο για αυτά τα ζώδια

Γεμάτο αλλαγές θα είναι το φθινόπωρο για αυτά τα ζώδια

Το φθινόπωρο αποτελεί μια εποχή αλλαγών και ανανέωσης. Οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε αυτόν τον καιρό αποφάσεις αναφορικά με τη ζωή μας και το πώς θέλουμε αυτή να είναι. Το αν θα τις εφαρμόσουμε, βέβαια, είναι άλλο πράγμα.

Ωστόσο, ορισμένες αλλαγές μπορεί να μας έρθουν ξαφνικά, μιας και δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα να επηρεάζονται από τα άστρα. Αυτό το φθινόπωρο, λοιπόν, αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια είναι πολύ πιθανό να βιώσετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

Κριός

Οι σχέσεις δέχονται το μεγαλύτερο «πλήγμα». Είτε μιλάμε για επαγγελματικές συνεργασίες είτε για διαπροσωπικές σχέσεις, να ξέρετε πως οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν αρκετά ψυχοφθόρες με τις αλλαγές να είναι αναπόφευκτες. Και ενώ ανήκετε στα τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου, αντιλαμβάνεστε αυτές τις αλλαγές ως κάτι αρνητικό. Ωστόσο, θα καταλάβετε σε βάθος χρόνου πως όλα έγιναν για καλό.

Ταύρος

Πιο δύσκολα τα πράγματα για εσάς γίνονται από τα τέλη Οκτωβρίου, όπου η σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Οι συγκρούσεις με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα είναι πιθανές με τις συνέπειες για τη ζωή σας να κρίνονται πολύ σημαντικές.

Σκορπιός

Η πίεση που βιώνατε τον τελευταίο καιρό φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά, καθώς διεκδικείτε κάτι καλύτερο. Το ίδιο θα συμβεί και στα προσωπικά σας, αφού πλέον πρέπει να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας: θα πάτε ένα βήμα μπροστά ή θα τελειώσετε μια και καλή με την κατάσταση που νιώθετε να σας φθείρει;

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top