Α. Δημητρίου: Ενημερώθηκε για τις ανάγκες των σχολείων στα ορεινά - «Να μπορούμε ν’ ακούμε τις νεότερες γενιές»

Α. Δημητρίου: Ενημερώθηκε για τις ανάγκες των σχολείων στα ορεινά - «Να μπορούμε ν’ ακούμε τις νεότερες γενιές»

Το απομακρυσμένο Δημοτικό Σχολείο στην ορεινή περιοχή Κυπερούντας επέλεξε να επισκεφθεί σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η κ. Δημητρίου ενημερώθηκε για τις ανάγκες αλλά και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία των ορεινών περιοχών, ενώ είχε την ευκαιρία να περάσει και αρκετό χρόνο με τα παιδιά, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους.

Επεσήμανε δε, πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει συνεχής επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τα παιδιά «να μπορούμε ν’ ακούμε τις νεότερες γενιές και να εμπνεόμαστε από αυτές».

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού υπογράμμισε παράλληλα την ανάγκη η πολιτεία να επενδύει συνεχώς στην παιδεία και την εκπαίδευση, επαναλαμβάνοντας ότι αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, όπως και η στήριξη των ορεινών περιοχών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.