«Δεν το δέχομαι ότι αυτοί είμαστε, για όνομα του Θεού…»

«Δεν το δέχομαι ότι αυτοί είμαστε, για όνομα του Θεού…»

Ο προπονητής παλαίμαχος του Απόλλωνα και Κύπριος προπονητής, Άγγελος Τσολάκης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη βαριά ήττα από την Ισπανία (0-6) και την κατάντια της Εθνικής μας.

«Εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά. Δεν είναι ότι χάσαμε, αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά. Αυτό που προβλημάτισε, είναι το γεγονός ότι δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε 2-3 πάσες. Δεν μπορούμε να πιέσουμε λίγο, να βρούμε λύσεις. Είναι επαγγελματίες όλοι μας. Οι περισσότεροι, πέραν του Λαΐφη, είναι βασικοί στις ομάδες τους. Χωρίς πάθος, τα παιδιά προσπαθούν αλλά δεν βγαίνει τίποτα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.