«Δεν το δέχομαι ότι αυτοί είμαστε, για όνομα του Θεού…»

«Δεν το δέχομαι ότι αυτοί είμαστε, για όνομα του Θεού…»

Ο προπονητής παλαίμαχος του Απόλλωνα και Κύπριος προπονητής, Άγγελος Τσολάκης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη βαριά ήττα από την Ισπανία (0-6) και την κατάντια της Εθνικής μας.

«Εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά. Δεν είναι ότι χάσαμε, αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά. Αυτό που προβλημάτισε, είναι το γεγονός ότι δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε 2-3 πάσες. Δεν μπορούμε να πιέσουμε λίγο, να βρούμε λύσεις. Είναι επαγγελματίες όλοι μας. Οι περισσότεροι, πέραν του Λαΐφη, είναι βασικοί στις ομάδες τους. Χωρίς πάθος, τα παιδιά προσπαθούν αλλά δεν βγαίνει τίποτα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE