LIKE ONLINE

Ντελιβεράς στις ΗΠΑ έφτυσε την παραγγελία πριν την παραδώσει – Τον κατέγραφαν όμως σε βίντεο

Ντελιβεράς στις ΗΠΑ έφτυσε την παραγγελία πριν την παραδώσει – Τον κατέγραφαν όμως σε βίντεο

Προκαλεί αηδία και αποστροφή το συμβάν που παρουσιάζει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει έναν οδηγό-delivery να φτύνει την παραγγελία πριν την παραδώσει σε ένα σπίτι στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα η αποκρουστική συμπεριφορά καταγράφηκε από την κάμερα του κουδουνιού του ιδιοκτήτη του σπιτιού, σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Kendall το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο οδηγός άφησε το φαγητό που ήταν σε σακούλα μπροστά στο διαμέρισμα, τράβηξε μια φωτογραφία για απόδειξη παράδοσης στην εφαρμογή DoorDash και στη συνέχεια έφτυσε την τσάντα τρεις φορές ενώ μουρμουρίζει κάτι που δεν ακούγεται, όπως δείχνει το βίντεο.

Ένα 13χρονο αγόρι και η μητέρα του που έκαναν την παραγγελία είπαν ότι το στομάχι τους ανακατεύτηκε όταν είδαν το περιστατικό να εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο μέσω του ζωντανού βίντεο.

«Η αντίδρασή μου ήταν ότι ήθελα να κάνω εμετό», είπε ο έφηβος, Elias Crisanto, στο Local 10. «Είναι τόσο αηδιαστικό. Δηλαδή, ποιος το κάνει αυτό;».

Μάλιστα είπε ότι αυτός και η μητέρα του πλήρωσαν το ποσό των 30 δολαρίων για την παραγγελία και έδωσαν και φιλοδώρημα 3 δολαρίων.

Από την αντίδρασή του υπέθεσαν ότι ο οδηγός μάλλον ήταν δυσαρεστημένος από το ποσό που έδωσαν ως φιλοδώρημα και έτσι εκείνος έφτυσε την παραγγελία για να τους εκδικηθεί.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Intronews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top