Στο δικαστήριο ο Μολδαβός που έκλεψε αμερικανική τράπεζα και ήρθε για διακοπές στην Κύπρο

Στο δικαστήριο ο Μολδαβός που έκλεψε αμερικανική τράπεζα και ήρθε για διακοπές στην Κύπρο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα 30χρονος από την Μολδαβία, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ (28/08/2015) στην Πάφο, ως ύποπτος για υπόθεση απάτης τράπεζας στις Ηνωμένες Πολιτείες ύψους 3.500.000 δολαρίων.

Οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, που συνέλαβαν τον 30χρονο μετά την εξασφάλιση εντάλματος σύλληψης του από τις αμερικάνικες αρχές, προωθούν τις διαδικασίες για την έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο 30χρονος, ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην Πάφο, αντιμετωπίζει κατηγορίες συνωμοσίας για απάτη τράπεζας και για απάτη μέσω διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE